Spartacus 4.Sezon 10.Bölüm İzle - Final İzle

Spartacus 4.Sezon final bölümü İzle
Spartacus 4.Sezon 10.Bölüm
Herkesin heyecanla beklediği Spartacus'un final bölümünü sizlerle paylaşacağız,
Daha önce sitemizde Spartacus 4.sezon 7.bölüm ve 9.bölümü paylaşmıştık.
Çok sevilen bir dizi olduğu için final olması izleyiciler açısından büyük bir üzüntü aslında,
5.Sezonun başlayıp, başlamayacağı hakkında henüz bir bilgi yok


Alıntı'dır;

Daha önceki bölümlerde hatırlayacağınız gibi ilk olarak Spartacus ve Crixus ayrılmış, Spartacus rahat bir hayatı seçerken Crixus Roma’ya saldırmıştı. Saldırı sonucunda Crixus ve etrafındakiler Marcus Crassus tarafından büyük bir yenilgiye uğratılmıştı. Yapılan savaşta Crixus ölmüş kellesi Nevia ile birlikte Spartacus’e gönderilmişti. Kardeşinin öcünü almak isteyen Spartacus derin planlar içerisindedir. Kurduğu komplo ile Crassus’u öldürmek isterken oğlu Tiberius ile karşılaşan Spartacus intikamına başlamıştır. Crassus’a oğlunun ölüsünü gönderen Spartacus bakalım intikamını alabilecek mi yoksa Crixus gibi bu sevdada ölecek mi?
Hemen uzatmadan izleyelim, İyi seyirler..




İlgili Aramalar: Spartacus 4. Sezon 10.bölüm , Spartacus 4. Sezon,Spartacus 4. Sezon izle, Spartacus 4. Sezon 10. bölüm full izle, Spartacus 4. Sezon full izle, Spartacus 4. Sezon 10. Bölüm Tek part izle , Spartacus 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Dublaj izle , Spartacus 4.Sezon final izle

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder