Amazon Fire TV Hakkında Geniş Bilgi

Amazom Fire TV son zamanlarda çıkmış ve televizyonları kolaylıkla akıllılaştıran multimedya oynatıcısıdır. Amazon tarafından tasarlanıp yapılmıştır. Geçtiğimiz günlerde ise detaylı bir tanıtımı olmuştur.

Ürünü tanıtırsak Tivibu ile eşdeğer bir kutusu yani decoderi vardır. Çalışma mantığı ise bir bilgisayar gibidir. Amazon Fire TV'ye bağladığınız internet bağlantısı sayesinde Amazon sunucularında bulunan milyonlarca dizi film ve müziğe hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Amazon Fire TV mobil işletim sistemi olan Android desteği ile çalışıyor. Web sitelerde kolaylıkla gezinmeniz için web tabanlı bir kod yapısı olan HTML 5 desteği de yer alıyor. Yani bu servislerin ve desteklerin sayesinde Youtube yada Vimeo gibi video sitelerinde video izleyebilirsiniz. 

Piyasada satılan 40 Tl'Lik oyun konsollarına benzeyen bir cihazla geliyor. Bu kutu sayesinde televizyonumuzda tabletlerimiz de oynadığınız oyunları kolaylıkla oynayabilirsiniz. 

Bu cihaz yazılımsal olarak çok gelişmiştir. Tıpkı telefon ve tabletlerde bulunan Google Sesli Arama uygulaması gibi bir sesli komut yazılımı mevcuttur. Bu şekilde kolaylıkla arama yapabiliyorsunuz.
Amazon Fire TV Teknik Detaylar

4 Çekirdekli sabit bir işlemcisi Mevcut
2 GB Ram Mevcut
8 Gb dahili depolama var

Fiyat olarak maliyet fiyatı olan 99 dolara satılmaktadır. Bu kadar ucuza satılmasının amacı dijital reklamlardan gelir elde etmektir.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder