Sağ Salim 2: Sil Baştan Full izle

Sağ Salim 2: Sil Baştan Full izle
Gösterimi 2012’de gerçekleşen Sağ Salim filminin ikinci bölümü Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi, yepyeni bir hikaye ile tekrar karşımızda. Filmin ana kahramanı olan Salih, sahipsiz bir cenazeyi sırf iyilik yapma uğruna
memleketine götürmek ister. Bu sırada karşılaştığı Nihal daha sonra kendisinin yol arkadaşı olacaktır. Bir çok kötü adamla mücadele eden kahramanlarımızı yeni bir sorun beklemektedir. Nihal’in annesi rehin olarak alınmıştır ve kahramanlarımız iyice içinden çıkılmaz bir duruma sürüklenmişlerdir.
Gerçekleşen seri katillerin ölümlerinden sorumlu tutulan kahramanlarımız kılık değiştirerek gizlenmeye başlarlar. Nihal daha sonra sürekli başına dert getiren Salih’ten ayrılarak annesinin peşine düşer. Kahramanımız Salih de bunu kendine yediremez ve hiçbir şeyin onlara engel olamayacağını düşünerek Nihal’i yalnız bırakmaz ve hemen yola koyulur.
2013 yılının en merak edilen Türk filmlerinden macera komedi olarak kabul edilen Ersoy Güler’in yönettiği filmde başrolde yine Burçin Bildik yer alıyor.


Orjinal İsim: Sağ Salim 2: Sil Baştan
Yapım yılı: 2013
IMDB Puanı: /10
Yönetmen: Ersoy Güler
Filmin Türü: Fragman
Oyuncular: Ezgi Asaroğlu, Hüseyin Avni Danyal, Metin Yıldız, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu
Etiketler: Sağ Salim 2 Full izle, Sağ Salim 2 izle, Sağ Salim 2: Sil Baştan izle

Sağ Salim 2 Sil Baştan Full İzle




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder