WinRAR 5.01 Final x86 & x64 Full İndir

WinRAR 5.01 Final x86 & x64 Full İndir
WinRAR bu zamana kadar oldukça kullanım yüzdesine sahip başarılı bir arşivleme yazılımıdır. WinRAR sayesinde dosyalarınızı sıkıştırabilir ve bu sayede diskinizde daha çok yer açabilirsiniz ve ayrıca internete yüklemek istediğiniz dosyaları yüklerken büyük oranda sağlar ve ayrıca gayet güvenli bir yazılımdır çünkü içersinde bulunan virüs tarama sistemi sayesinde internet üzerinden indirdiğiniz arşiv dosyalarındaki virüsleri kolaylıkla tarayabilirsiniz. Ayrıca Windows dosya yöneticisine eklediği sağ tıklama menüsü sayesinde tüm işlemlerinizi kolaylıkla yürütebilirsiniz ve ayrıca büyük dosyaları partlara bölebilirsiniz.

WinRAR günümüzdeki popüler olan birçok formatı destekler ve kendi varsayılan formatı .RAR'dır ve ayrıca WinRAR programının hangi dosyaları açmasını istediğini seçebilirsiniz ve her ne kadar şuan için görünümü çok başarılı olmasada resmi olarak arayüz desteği olduğu için istediğiniz arayüz dosyasını indirip kullanabilirsiniz ve bu tarz birçok işlemi tek başına hiçbir ek yazılım gerektirmeden yapabilir ve çok az yer kaplamasıyla ve sistemi yormayıp çalışması nedeniyle en çok bilindik ve kullanılan arşivleme aracıdır diyebiliriz.

İndir ; WinRAR 5.01 Final x86 & x64 Full İndir
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder