Yamicsoft Windows 8 Manager 2.0.7 Full Türkçe indir

Artık insanlar yavaş yavaş da olsa da Windows 8 kullanmaya başladılar. İnsanlar yeni arayüz ve yeni işlevlere alışması biraz zor olsa da insanlar bu kullanışlı işletim sistemini sevmişe benziyorlar. Windows 8 diğer işletim sistemlerine göre çok basit olmayan bir yönetim şekli vardır. O elinizdeki işletim sistemini kolaylıkla ayarları ile oynayamazsınız. Bu yüzden kendinize göre ve kolayınıza nasıl geliyor sa o şekil yapamayacaksınız. Bu durumda devreye Windows 8 ayarlama programı devreye giriyor. Bu programlar artık yavaş olsa da çıkmaya başladı. İlk çıkan ve kesinlikle kullanmanızı tavsiye ettiğimiz Yamicsoft Windows 8 Manager indir yaparak kolaylıkla bu programa sahip olabilirsiniz.











Not: programı kurup kapatın
keygeni çalıştırmadan önce antivirüsü kısa süreliğine devre dışı bırakınki full olsun

————————————————————-
Boyut:12-mb

Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
Resmi büyütmek için tıklayın.

————————————————————–
Resmi büyütmek için tıklayın.
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))

Yamicsoft Windows 8 Manager crack keygen,Yamicsoft Windows 8 Manager full,Yamicsoft Windows 8 Manager full sürüm indir,Yamicsoft Windows 8 Manager indir, Yamicsoft Windows 8 Manager katılımsız,Yamicsoft Windows 8 Manager serial key,Yamicsoft Windows 8 Manager türkçe


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder