İnternet Download Manager 2014 Full Türkçe İndir

İnternet Download Manager 2014 Full Türkçe İndir
Internet Download Manager günümüzde yeni olarak yaygınlaşmaya başlayan ve şuan büyük bir kullanım oranına sahip başarılı bir yazılımdır.

Internet Download Manager adından anlaşılacağı üzere başarılı bir indirme aracıdır ve şuan tüm tarayıcılar ile sorunsuz şekilde çalışmaktadır ve internet üzerinden indireceğiniz bir dosyada gözle görülür bir farkla hız katar. Bu yazılım sadece interneti yavaş olan kullanıcılara hitap etmez aksine tüm kulllanıcıların kullanabileceği çok başarılı ve işlevsel bir yazılımdır , en çok sevilen özelliklerinden biri bilgisayarınızı kapatsanız bile kaldığınız yerden indirme işlemine devam edebilir. Program sayesinde birçok dosya türünü kolaylıkla indirebilirsiniz ve ayrıca ayarlar paneli sayesinde olmayan dosya türlerini bir boşluk verip büyük harflerle dosya türünü yazıp ekleyebilirsiniz ve programın oldukça detaylı olan arayüzü sayesinde indirme işlemlerinizi kolayca takip edebilir ve dosya hakkında bilgileri alabilir ve hatta indirme işlemi bitince bilgisayarı kapat gibi birçok işlevi yer alır ve bu sayede download işlemini evden çıkarken yapsanız bile bitince kendini kapatabilir veya bilgisayarı yeniden başlatabilir , tema desteği sayesinde internet üzerindeki bulanan resmi ve gayri resmi tüm tema dosyalarını kullanabilirsiniz.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder