Ramazan Ayına Özel Ücretsiz İnternet Paketleri

Ramazan Ayına Özel Ücretsiz İnternet Paketleri 
Ramazan ayı gelmesiyle birlikte çoğumuzun beklediği gibi GSM operatörleri Ramazan ayı boyunca her sene olduğu gibi sahura özel ücretsiz internet paketlerini müşterilerine sunmaya başladı. Ramazan ayına özel bedava internet paketleri her Operatörlerin farklı bir paketi olduğunu ve bu paket bilgilerini aşağıda sizlerle paylaşmış bulunmaktayız.

Turkcell, Avea ve Vodafone faturalı ve faturasız hat sahiplerine Ramazan ayı boyunca kullanacakları sahura özgün internet paketlerinden yararlanabilmek için aşağıdaki bilgileri ilgili operatörlere kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli.



Turkcell Ramazan Ayına Özel Ücretsiz İnternet Paketi


Turkcell: SAHUR yazıp 2222'ye gönderiyorsunuz.

Turkcell kullanıcılarının sahip olacağı ücretsiz internet paketi ise şu şekilde; 3G li Sahur Kampanyasi kapsaminda 28 Temmuz a kadar 02:00 06:00 saatleri arasinda gecerli 2GB ucretsiz internet hattiniza yuklenmistir. Paket bitiminde baska paketiniz yoksa kullanimlariniz standart tarifeniz uzerinden ucretlendirilecektir.


Avea Ramazan Ayına Özel Ücretsiz İnternet Paketi

Avea: SAHUR yazıp 5555'e gönderiyorsunuz.

Avea kullanıcılarının sahip olacağı ücretsiz internet paketi ise şu şekilde; Sahur Internet Kampanyaniz hattiniza tanimlanmistir. Ramazan boyunca her gun saat 02:00-06:00 arasinda 500MB ucretsiz internet kullanabilirsiniz.


Vodafone Ramazan Ayına Özel Ücretsiz İnternet Paketi

Vodafone: KAZAN yazıp 4445'e gönderiyorsunuz.

Aramalar : turkcell bedava internet paketi, turkcell 2gb ücretsiz internet, turkcell ramazan ayına özel bedava internet, turkcell sahur özel ücretsiz internet, avea bedava internet paketi, avea ücretsiz internet, avea ramazan ayına özel bedava internet, avea sahur özel bedava internet, avea 500mb ücretsiz internet, vodafone bedava internet, vodafone ramazan ayına özel bedava internet, vodafone ücretsiz internet
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder