Batak indir (ihaleli) - Batak Kart Oyunu indir

Batak indir (ihaleli) -  Batak Kart Oyunu indir
Batak indir (ihaleli) -  Batak Kart Oyunu indir
Batak aslında öğrenmesi çok kolay bir oyun fakat çoğu insan bilmediği için bilmeyenlerin öğrenmesi biraz zor oluyor. Sizler de bilmiyorsanız biraz araştırıp internet sayesinde öğrenebilirsiniz.
Bugün sizler ile paylaştığım batak oyunu ihaleli. İhaleli Batak İndir nasıl oluyor derseniz oyuna başlamadan önce seçtiğimiz rakam kim ihalede daha yüksek rakam söylerse o kazanır ve koz'u o belirler fakat söylediği sayı kadar topluyamazsa ihaleyi kaybeder ve batar diğerleri 1 tane alsa bile işin içinden yırtar. Eğer hiç alamamışsa ihaledeki kadar sayı düşülür puanından.

İndirdiğiniz bu batak oyunu dosyasının içinde "Msvbvm50.dll" isimli bir dosya var "bu nedir?" diye şaşırmayın bazı kullanıcıların bilgisayarında eksik olan bir dll'dir bu yüzden size dll hatası verir oyun. Tek yapmanız gereken, oyunu kurduktan sonra "C:\Program Files\Batak4" klasörüne Msvbvm50.dll dosyasını kopyalamanızdır.
Batak (İhaleli) Kart Oyunu Tam Sürüm İndir

 batak indir

Aramalar : batak , batak 4.0 , batak ihaleli son sürüm indir , batak indir oyna , batak kahvehane oyunu , batak kart oyunu indir , batak oyna , batak son sürüm indir , ihaleli , ihaleli batak indir

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder