Fraps Full Sürüm İndir - Video Çekme Programı İndir

Fraps Full Sürüm İndir - Video Çekme Programı İndir

Neredeyse tüm oyuncuların kullandığı fraps oyun içinde video ve görüntü yakalayabilmemiz için tasarlanmış bir program. Aynı zamanda oynadığımız oyunun fps değerini yani ping veya kasma dediğimiz oyunda bizi rahatsız eden donmaların ne kadar derecede olduğunu söylüyor. Düzgün bir şekilde oyun oynamak istiyorsak fps'nin en az 25 olması gerekir.
Daha çok oyun içinde video çekmek için kullanılan fraps diğer video çekme programlarından farklı olarak hızlı görüntü yakalamayı da özellikleri arasına eklemiş.
Fraps programı yabancı dil olduğundan bazı kelimeleri anlamayabilirsiniz bunun için sizlerefraps kullanımını türkçe olarak anlatan youtube videosu koyuyorum. Ayrıca video almayı başlatma ve durdurma tuşunu Video Capture Settings'ten görüntü alma tuşunu Screen Capture Settings'ten ayarlayabilirsiniz.


 Fraps İndir

Aramalar : fraps , fraps 3.5.99 indir , fraps full sürüm , fraps full tek link indir , fraps indir , görüntü yakalama , oyun , oyunda video çekmek , Programlar , video çekme

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder