Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti İzle

Maymunlar Cehennemi Filminin ilk serilerini izleyenler yeni seri olan Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti‘ni büyük bir ilgiyle beklemekteler. Şahsen bende bu filmin hayranlarından birisiyim. ilk serilerinde güzel işler başaran sinema filminin yapımcıları bu yeni seride bakalım güzel bir senaryoyla izleyicilerden tam not alabilecekler mi?.

Filmin Bu serisinde eski serileri izleyenler hatırlayacak maymunların genlerinin değiştirilip beyinlerinin daha fazla çalışması için zekaları üzerine yapılan deneyler sonucundan onları zeki yapmayı başaran insanların düşünemedikleri bir problemle karşılaşmılardır. Zekası gelişen Caesar’ın genlerinin değişmesiyle çok akıllı olmuş ve diğer maymunlarıda kendisi gibi zeki yaparak insanlara isyan etmiş ve aradan 10 yıldan fazla bir süre geçmiştir.
Aradan geçen bu zamanda dünyaya yayılan ölümcül virüs birçok insanın ve hayvanın ölmesine neden olmuştur. Geride kalan insanlar ve Caesar’ın önderliğini yaptığı diğer maymunlar dünyada söz sahibi olmak istiyorlardır.

Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti İzle



Aramalar : Aksiyon Filmleri, film izle, Filmler, full film izle, hd film izle, maymunlar cehennemi şafak vakti full izle, maymunlar cehennemi şafak vakti izle, Tr Altyazı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder