Need For Speed Hız Tutkusu Full İzle

Need For Speed Hız Tutkusu Full İzle
Need For Speed Hız Tutkusu Full İzle
Baba mesleği olan otomobil tamircisi dükkanında arkadaşları ve Tobey birlikte çalışmaktaydılar. Arabalara olan ilgisi taa çocuk yaşlarda babasının tamirci dükkanında başlamıştı.
Tobey kendisi gibi araba tutkunu arkadaşlarıyla zaman zaman amatör yarışlar yapıyor bundan büyük keyif alıyordu.

Bir gün zengin lüx arabaları olan profesyonel bir yarışçı Tobey ve arkadaşına otobanda ters yolda yarışmayı önerdi. iyi adrenalin dolu bir macera olacağını düşünen Tobey ve genç arkadaşı kabul ettiler ve zengin adamın evine gidip oradan son model arabaları alarak yarışa başladılar. Ters yolda ortalığı birbirine katarak trafiği katlederek yarışmaya başlayan gençler kendi istikametinde seyretmekte olan arabaların kaza yapmalarına aldırış etmeden yarışlarına devam ediyorlardı. Zengin yarışçı bu amatör yarışçıların onu geçerek yarışı onun önlerinde götürmelerine daha fazla dayanamadı ve genç olanın arka lastiğine arabasıyla çarparak öndeki arabanın takla atmasına neden oldu. Araba havada onlarca defa takla atarak sonunda köprüden aaşağı yuvarlanarak yandı ve içindeki genç öldü. Arkadaşının ölmesine çok üzülen Tobey kahroldu ve bu olaydan kendini sorumlu tuttu.

Bu kazadan sonra psikolojisi bozulan Tobey kendini piskopatlığa vurarak heryerde yarışmaya başladı. Sonunda o kazanın onlara yarışı teklif eden arkadaşı tarafından kasten yapıldğını öğrendi.

Need For Speed Hız Tutkusu'nu sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.

Need For Speed Hız Tutkusu Full İzle




Aramalar : need for speed hız tutkusu full izle, need for speed hız tutkusu izle, need for speed hız tutkusu tek part izle, Tr Altyazı
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder