Moto 360 Kullanıcıları Memnunlar mı ?



Android Wear dediklerinde ilk aklan gelen cihazlardan olan Motorola Moto 360 kullanıcıların beklentilerini karşıladı mı yada sadece bir fiyaskomuydu ?

Motorola’nın üretmiş olduğu ve son derece dikkat çeken akıllı saati olan Moto 360 bundan bir hafta önce satışa sunulmuştu. Yaklaşık iki gün içinde stoklarda eriyen akıllı saatimiz hakkında kullanıcıların ne gibi yorumları oldu.İlk olarak önemli bir konuyu ele alacağız.
Bataryası Son derece şaşırtıcı
Mart ayındaki klansman ayağında saatin 320 mAh bir bataryasının bulunduğunu söylemişlerdi. Fakat cihaz satışa çıktığında 300 mAh bir batarya kullanıldığı öğrenildi. Fakat öyle optimize edilmiş ki kullanıcılar 18 saat yada normal kullanımda 2 gün dayanabiliyor.
Hız Ve Performansı
Android Wear bulunduğu için şuan çok fazla özelliğe sahiptir. Günlük işlemler için gayet hızlı ve pratiktir. Fakat saatin ısınmadığı ve arada kasabildiği ilk gelen yorumlar arasındadır.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder