Meb Tablet General Mobile Şifre Kırma 2014

Meb Tablet General Mobile Şifre Kırma 2014
Merhabalar,
Milli Eğitim bakanlığı son zamanlarda okullarda Tablet bilgisayar dağıtma ancak dağıtılan bu bilgisayarlar modifiye Android işletim sistemli olduğundan dolayı facebook, twitter gibi sitelere girerken
ya da oyun yükleneceği zaman sıkıntı çıkartmakta ve bunu engellemektedir. İşte bu yazımızda bunu aşmanın yolunu anlatacağım.
Öncelikle bu neden kaynaklanıyor onu anlatmak isterim. MEB bu bilgisayarları üretici şirketten alırken belli başlı özellikler ve kısıtlamalar belirtmekte. Üreticide bu tabletlerin içine yüklediği Androidlerde bir takım düzenlemeler yapmaktadır. Aslında Android işletim sistemi Google tarafından açık kaynak kodlu ve ücretsiz olarak kısıtlamasız dağıtılmaktadır. Size birazdan anlatacağım yöntemle Milli Eğitim Bakanlığının dağıttığı tabletleri ilk günkü orjinal android haline getireceksiniz.
İlk olarak Bu linkteki programı indirip bilgisayarınıza Tabletiniz USB de takılıyken kurunuz
UYARI: Bu bilgiler tamamen bilgi amaçlıdır. Tabletiniz Root edildikten sonra garantiden çıkmaktadır ve ileride MEB tarafından yüklenecek çeşitli uygulamalar kullanılamayabilir.
  1. Kurduktan sonra bilgisayarla tableti birbirine bağlayın
  2. Sonra bu programı yükleyip ROOT tuşuna basınız
İşlemlerin hepsi budur. Tüm sorumluluk size aittir.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder