My Talking Tom Para Hileli Android APK


Eskiden beri kullanılan bir uygulama olan Talking Tom artık çok daha gelişmiş bir sürüm ile kullanıcılara sunuldu ve artık sadece kedi sesi çıkarmasının yanında çok daha gelişmiş fonksiyonlara sahip olduğunu rahatlıkla
söyleyebiliriz. Yenilenen sürüm ile oyunda kedinizi istediğiniz şekilde özelleştirebiliyorsunuz ve artık sadece bir uygulama değil daha bütünsel olarak oyun tipine dönüştü. Kedinize isim verebiliyorsunuz , onu mağazadaki kıyafetler ile giydirebiliyorsunuz , tuvalet ihtiyacını giderebiliyorsunuz ve enerji bitince uyutabiliyorsunuz ve ayrıca mutluluk seviyesinin artması için onu sevebiliyorsunuz. Oyunda bunlar basit gelse de inceleyecek olursak onlarca yemek çeşidi , onlarca kıyafet olduğunu söyleyebiliriz ve oyunda seviyede önemli olduğu için seviyenize göre eşyalar açılmaktadır. Ayrıca salon , mutfak , yatak odası bulunuyor ve bunları istediğiniz şekilde dekore edebiliyorsunuz ve daha bitmeyen özelliklerinden biri oyunun içinde bulunan oyunları oynayabilirsiniz. Oyunda ayrıca yenilendiği için ses algılama yetisi daha da iyileştirilmiş durumda denilebilmektedir. Ayrıca verdiğim para hilesi oyundaki eşya ve yiyeceklere ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder