Dost Sitemiz [FullTorrentx.com]

Torrent'ler internet alemine çıktığı günden beri hayatımızda çok büyük değerler taşıdı diyebiliriz. Torrent sayesinde upload sitelerine ihtiyacımız kalmadan oyunları daha hızlı ve %100 ücretsiz indirebiliyoruz. Hele birde
torrentlerin seed'li olduğu bir site bulduğumuzda iş tadından yenmiyor. Fulltorrentx.com sitemiz yıllar önce torrent kategorisinde işlev yapmaya başlamış günümüze kadar hala ayakta kalarak yayınlarına devam ediyor.

Yakın zamanda daha dikkatli sayfa içeriği ile yazılar yapmaya özen gösteren sitemiz artık torrentlerinin seed oranlarına çok dikkat ediyor. Örneğin bu sene animasyon film olarak çıkan ve gişe satış rekorları çıkan Rio 2 filmini Rio 2 Türkçe Dublaj Full Torrent İndir bağlantısından animasyon filmini hep türkçe dublaj hem reklamsız hemde torrenti seed'li hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Rio 2 torrent yazdığımızda arama motorlarında yüzlerce site çıkabilir ancak birçok site torrentlkerine fulltorrentx.com sitemiz gibi değer vermiyor diyebiliriz.

Sitemizde yayına soktuğumuz başka oyuları incelediğimizde bu sene TRT ekranlarında yayınanıp popüler hala gelmiş olan Leyle ile Mecnun filmini indirmek için Leyla İle Mecnun Bütün Bölümleri İndir bağlantısından filmin tüm bölümlerini full bir şekilde indirebilirsiniz. Fulltorrentx.com sitemizde sizler için hem torren içerikler paylaşıyoruz hemde birçok içerik için sizlere aynı yazıda hem torrent linklerini hemde full linklerini sunuyoruz. Böylece ziyaretçilerimiz oyunu filmini veya programını istedikleri bağlantıda indirebiliyorlar. Tommy karakterini yönettiğimiz Gta Vice City oyunumuzu kimse unutmamıştır. Eski zamanlarda piyasaya çıkan oyunumuz hala günümüze sapa sağlam olarak karşımıza çıkmaktadır. Değeri hiçbir şekilde düşmemiş olan GTA oyunumuz üstelik değerlenmektedir. Ancak gelin görünkü birçok sitede adam gibi torrent bulamıyoruz.

Fulltorrentx.com olarak siz değerli ziyaretçilerimiz için birkaç farklı bilgisayardan ve kendi sunucularımızdan oyunu indirerek torrenti seed'li hale getirdik ve siz ziyaretçilerimizin oyuun hızlı indirmesini sağladık. GTA Vice City oyununu torrent olarak indirmek isteyen kullanıcılarımız Gta Vice City Full Torrent İndir adresinden oyunu seedli olarak son hız indirebilirsiniz. RockStar Games firmasının çıkarttığı pekçok oyun dünyada en çok oynanan oyunlar arasında yerini korumaktadır. Verdiğimiz bağlantıdan GTA Vice City oyununu rahatlıkla torrent olarak indirebilirsiniz.   Lafı burada keserek sizleri sitemizle baş başa bırakıyorum http://www.fulltorrentx.com
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder