8 Ball Pool Son Versiyon Android APK İndir

8 Ball Pool Son Versiyon Android APK İndir
Android için Bilardo Oyunu

8 Ball Pool, gerçek 1 bilardo deneyimi yaşamanızı sağlayan gayet keyifli ve ayrıca eğlenceli 1 Android bilardo oyunudur. Pek fazla başarılı oyuna sahip olan Miniclip şirketinin oyunlarından birisi olan 8 Ball Pool vasıtasıyla bilardo oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Oyunu ücretsiz olarak indirdikten daha sonra Miniclip hesabı yaparak yahut Facebook üyeliğiniz ile oyuna giriş yapabiliyorsunuz. Oyundaki üyeliğiniz vasıtasıyla bilardo maçlarını kazandıkça seviye atlıyor ve daha mükemmel duruma geliyorsunuz. Oyunda pratik, 1'e 1 ve bununla birlikte turnuva olarak 3 farklı mod mevcut. Fakat bilardo vasıtasıyla ilk kez tanışıyorsanız ya da rakiplerinizle karşılaşmadan hemen önce ısınmak istiyorsanız bir süre pratik yapmanızı tavsiye ederim. Yeterli pratik yaptıktan sonra kendinize ait isteğinize göre 1'e 1 karşılaşamlara ya da 8 kişilik maçlara katılabilirsiniz.

Miniclip yahut Facebook hesabınızdaki arkadaşlarınız ile birlikte rahatça bilardo maçına girerek beraber oynayabilirsiniz. Dünya üzerindeki bütün oyuncularla karşılaştığınız 1'e 1 mücadelelerden galip ayrılarak masadaki altınları kazanabilir ve kazandığınız altınları isterseniz çok daha fazla altın kazanma şansınızın olduğu masalara girmek, dilerseniz oyun içinde kullandığınız ıstakayı değiştirerek birbirinden harika ve bununla birlikte renkli yeni ıstakalar edinmek için çalışabilirsiniz.

Oynadıkça hem ustalaşacağınız hemde bağımlılık kazanacağınız 8 Ball Pool vasıtasıyla keyifli vakit geçirebilmek olası. Özellikle bilardo severlerin dikkatini daha çok çekebilecek oyunu kesinlikle test etmenizi tavsiye ederim. Sizde Android telefonlarınız ile beraber bilardo oynamak ve eğlenmek hedefliyorsanız, bu eylemi hemen bedava bir biçimde indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Not: Oyunu oynayabilmek için cihazınızın internete bağlı olması gerekmektedir.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder