GÜVENİLİR SİTE [FULLİNDİRX.COM]


Download kategorisi altına açılan site sayısı her geçen gün artıyor. Ancak bir çok site işini artık ciddiye almıyor birçok sitede artık eskisi gibi güzel yayınlar yapmıyor. Her ziyaretçinin aslında bağlı olduğu bir site vardır. Yıllar önce download sitesi olarak yayına başlayan ve günümüzde hala yayın yapan hepimizin sevdiği fullindirx.com sitesini sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz. Oyunlarımızı yüklerken siz ziyaretçilerimiz için oyunları kontrol ediyor boyutları küçük ise tek part yapıp yayına sunuyoruz. Örnek vermek gerekirse yıllar önce piyasaya çıkmış günümüzde hala en çok oynana yarış oyunları listesinin başlarında gelen NFS Most Wanted oyunumuzu arama motorlarında, Need For Speed Most Wanted Full Tek Link İndir şeklide arattırdığımızda karşımıza belki onlarca site çıkabilir. Ancak sizlere tek part ve oyunu full indirme kalitesini sunan ve oyunun %100 çalıştığı kanıtlanmış olan fullindirx.com sitemizi tavsiye ederiz.

İnternet piyasası büyüdükçe bu piyasayı lekelemeye çalışan insanların sayısıda arttı. Örnek olarak birçok siteye baktımızıda özellikle NFS Most Wanted oyununun tek part linkini bizim sitemizden çaldıklarını görüyoruz ancak genç kardeşlerimizin bu durumdan bizleri kayırıp bizim sitemize gireceklerinden eminiz. Hazır değinmişken NFS serisini bitirmeyelim 2012 yılına giriş yaptıktan sonra NFS Most Wanted 2 oyunu çıktı bu oyunun boyutu büyük olduğu için siz kullanıcılarımız indirmede zorluk çekmesinler diye düşünürek oyunu parçalara böldük ve upload sitelerine upload ettik. NFS Most Wanted 2 oyununu indirmek isteyen kişiler Need For Speed Most Wanted 2 Full İndir bağlantısındaki yazımızdan oyunu sorunsuz bir şekilde parçalar halinde indirebilir ve crack'ıda indirip oyunu %100 sorunsuz hale getirebilirsiniz. Yıllardır download sitesine ekmek verdiğimiz sitemizde hem tek link downloadlar paylaşıyoruz hemde boyutu büyük oyunlar için partlı oyunlar paylaşıyoruz. Ancak siz kullanıcılarımız sıkılmasın diyerek oyunlarımızı kendi sunucularımızda denemekten kaçınmıyoruz. Madem konu eski oyunlardan açıldı bizde konumuzu hiç kapatmadan eski oyunlarla makalemize devam edelim.

2012 yılında WWE Smacdown vs RAW tv programını herkes geceyi bekleyip televizyondan kesintisiz izlerdi bu programın çok tutulmasını avantaj bilen oyun yapımcıları hemen bu programı oyuna dökdüler. Bu oyun çıktığı günden beri büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Özellike bu tv programının sone ermesi üzere Smacdown PC oyununa artık daha çok ihtiyaç duyuluyor diyebiliriz. Bu oyunu tek ve sorunsuz olarak sizlere sunmak için çok çabaladık ancak şimdi gururla oyunu sizlere tek link olarak sunuyoruz oyunu indirmek isteyen değerli ziyaretçilerimiz WWW Smacdown vs RAW Full Tek Link İndir kelimesini arama motorlarında aratıp bizim sitemizi bularak veya direk verdiğimiz bağlantı ile oyunumuzu sorunsuz ve tek link olarak indirebilirsiniz. Boyutunu küçük bulduğumuz oyunları sizler için tek link haline getirip upload sitelerine o şekilde yüklüyoruz. Yakın zamanda torrent kategorisinede atılmış olan sitemizden torrent oyunlarıda seed'li ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Sitemizde çalışan admin ve editör arkadaşlar sizler için torrentleri indirip seed etmekten kaçınmadığı gibi özel sunucularımızda sizlere hazırladığımı tek link veya full indir kelimelerinden gelen yazılardaki oyunlarımızı denemekten kaçınmıyoruz.  

Şöyle bir nostalji yaparak 2012 yıllarından bahsettik eee.. bizim sitede eski yıllardan kalma ama hala genç kardeşlerimiz sayesinde dimdik ayakta durabiliyoruz. Lafı burada keserek sizlere sitemizin linkini veriyorum
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder